top of page

Zeker met grotere en specifieke opdrachten begin ik graag met een persoonlijke ontmoeting waarin we uw wensen en ideeën kunnen bespreken. Aan de hand daarvan kan ik meestal direct al een aantal voorstellen doen wat betreft houtsoort, ontwerp, afwerking etc. 

 

Geïnspireerd door dit gesprek maak ik hierna een aantal schetsen en tekeningen en bereken de kosten. Dit leg ik weer voor en als dit naar uw wens is (er kan nu nog 'geschaafd' en 'geschuurd' worden aan het ontwerp) Dan kan ik aan de opdracht beginnen. Uiteraard is dit proces uitgebreider bij een grotere opdracht en vraagt een kleine opdracht minder voorbereiding.

 

Bel of mail mij gerust om een afspraak te maken of voor een vrijblijvende offerte ! 

 

W e r k w i j z e

Ontwerpen doe ik intuitief, de uitvoering ervan héél precies. Iedere opdracht is een nieuwe uitdaging voor mij en krijgt mijn volle aandacht, alsof het om een kind gaat dat geconcipiëerd, geboren en groot gebracht moet worden voordat het een zelfstandig leven kan leiden. Uw exacte wensen kunnen worden uitgevoerd maar 'Carte Blanche' bevalt mij ook prima!

Update: Sinds Maart 2016 maak ik muziekdoosjes en neem ik alleen bij hoge uitzondering nog andere opdrachten aan.

Hoe groter de opdracht is, hoe kleiner de kans dat ik het doe!  Tenzij het (muziek)doosjes zijn...die maak ik fluitend en graag!

bottom of page